Van donderdag 17 tot en met zondag 20 mei 2012 vindt in Winterberg in het Sauerland Europas grootste Mountainbike Freeride Festival – het iXS Dirt Masters - plaats. Meer dan 35.000 toeschouwers, 180 merken en 1.800 deelnemers uit 20 landen worden verwacht. Toeschouwers kunnen behalve topsport in de disciplines Slopestyle, Downhill, 4 Cross en Enduro ook diverse afterparties met livemuziek verwachten. Toegang tot het festival is gratis!

Het Sauerland ligt op ongeveer twee uur rijden van de Nederlandse grens.De omgeving van Winterberg is zeer geschikt om te mountainbiken waardoor een bezoek aan het festival goed te combineren is met eigen sportieve activiteiten.

Vlakbij Winterberg ligt onze ruime en comfortabele vakantiewoning, waar in totaal 12 personen kunnen verblijven. De woning bestaat uit twee appartementen, die vanuit het centrale trappenhuis elk een eigen ingang hebben en onafhankelijk van elkaar kunnen worden gehuurd. De appartementen zijn gemiddeld ca. 90 m2 groot en bestaan uit een woonkamer, een eetkamer/keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche en ligbad. In ieder appartement kunnen maximaal zes personen verblijven. In beide appartementen is (gratis) draadloos Internet beschikbaar. Tevens kunt u via de satellietontvanger gratis de Nederlandstalige zender BVN ontvangen waarop de meest populaire programma's van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroep te zien zijn.

Om u in de gelegenheid te stellen het festival optimaal te kunnen bezoeken worden de appartementen in het weekend van het festival aangeboden vanaf donderdag 17 tot en met zondag 20 mei (3 nachten). De prijs per appartement bedraagt € 133 bij een bezetting van 2 personen. Iedere persoon extra kost € 42.Deze bedragen zijn inclusief energiekosten en gebruik van beddegoed, exclusief toeristenbelasting (€ 1,30 per persoon per dag). Tevens berekenen wij een algemene borgsom van € 100 en een schoonmaakborgsom van € 35.

Voor meer informatie kunt u ons bezoeken op www.silbach.nl of kunt u de volgende filmpjes bekijken op: http://www.youtube.com/watch?v=3pb6gbbhmRY

http://www.youtube.com/watch?v=aNq1y2dg2ug